Antonescu: Nu vreau să ieşim de la guvernare, vreau să intrăm

| 07 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a adresat, vineri, membrilor BPN reuniţi la Palatul Parlamentului, în discursul de deschidere a şedinţei, spunându-le că nu îşi doreşte ca partidul să iasă de la guvernare, ci "să intre" la guvernare.

"Nu vreau să ieşim de la guvernare, vreau să intrăm!", le-a spus Antonescu liberalilor, conform Mediafax.

În această reuniune se discută despre numirile de noi miniştri liberali, care, conform unor surse liberale, sunt: Sorin Frunzăverde - MAI, Teodor Atanasiu - Economie, Eugen Nicolăescu - Finanţe, Cristian Buşoi - Sănătate.

"Avem pe ordinea de zi şi propuneri de miniştri, desemnări de miniştri având în vedere vacantarea unor poziţii din Guvern pe care PNL le deţine, avem şi documente politice şi avem şi subiecte organizatorice care ţin de pregătirea alegerilor europarlamentare", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu, înainte de şedinţa BPN al PNL, de la Parlament.

Sorin Frunzăverde va fi propus pentru conducerea Ministerului de Interne, iar Eugen Nicolăescu pentru Ministerul Finanţelor, potrivit unor surse liberale.

De asemenea, în şedinţa BPN se vor face evaluări de miniştri. În acest context, ministrul Economiei, Andrei Gerea, şi-a pus mandatul la dispoziţia partidului.

Citeşte şi: ANDREI GEREA a demisionat. Teodor Atanasiu va primi portofoliul de la Economie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 2014
andy
c
Imbecilul asta chiar crede ca presedintia e o perna pe care sa doarma el.Avetzi grija pe cine votati .Acest idiot cu figura de vrajitoare e mult mai rau decat Iliescu. E la fel de bun ca Ceausescu. Sau poate ca vrea sa ajunga ca el.Cred ca e mai bun ciobanul acela din reclama decat asta. Usl-ul au dat o lovitura de stat si urla in gura mare ca sunt acuzati de aceasta. Dar cum poate fi numita o asemenea actiune cand o mana de talhari tocmesc o mana de ciomagari guralivi,ii platesc sa faca garagata in Piata Universitatii si apoi darama tot Curtea constitutionala,Guvernul,Presedintia,Monitorul oficial ,Senatul,Camera deputatilor ministerele de Interne si al Apararii,Avocatul poporului....totul? Este o lovitura de stat si o restauratie securisto-comunista. Totul este numai minciuna,ipocrizie jaf,distrugere,haos.Ne mai trebuie si un presedinte ca Antonescu,cativa ministri ca Nicolaescu,sefi la Senat si Camera deputatilor ca Zgonea,un lacatus mecanic analfabet si totul va fi ca in anii 40,50.Bravos natiune!
07 feb, 2014
Horia Nabot
... Anto, cred că se-ncruntă la servicii !
... mai securiști decât Băse și Macavei, sunt doar ofițerii acoperiți din structurile nescuturate bine. Ce frică vă e, ce groază o să vă fie !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ