Crin intervine cu bocancii în Guvern și în USL, pentru a îndepărta dușmanii lui Băsescu

| 07 feb, 2014

Încă de la momentul excluderii lui SRS din PNL, după ce senatorul l-a acuzat pe Băsescu că ar avea conturi asunse în străinătate, deși același SRS nu a fost sancționat pentru atacurile la PSD și Ponta, a părut că ceva se schimbă în strategia lui Antonescu.

Iar acel ceva este trecerea de la un discurs împotriva lui Ponta și a PSD, și mai degrabă apropiat de cel al lui Băsescu, la acțiuni care au fost sau sunt în favoarea președintelui.

Schimbările care au avut loc în guvern în ultimele săptămâni încep să capete o cu totul altă semnificație în actualul context. Schimbarea lui Chițoiu este pur și simplu nejustificată. Crin l-a sancționat pe Chițoiu pentru lucruri pe care nu le poate spune public. Cum este faptul că omul avea prea multă putere în partid, dar mai ales pentru că fostul ministru al Finanțelor a fost, de fapt, inițiatorul scandalului Nana, după dezvăluirile legate de CEC și creditul Ioanei Băsescu.

La fel, cazul lui Radu Stroe – modul în care Antonescu a reacționat în scandalul Apuseni, arată clar că liderul PNL aștepta un moment pentru a scăpa de ministrul de Interne, un om care a avut de-a lungul timpului foarte multe conflicte cu Băsescu.

Remanierea propusă de Antonescu, și care lovește doar în liberali, este de fapt o tentativă extrem de periculoasă de a impune în Guvern oameni ostili PSD și lui Ponta și, mai degrabă, înțelegători cu Băsescu. Poate de aici și interesul arătat brusc de PSD pentru ministerul de Interne. A-i acorda încredere lui Antonescu pare din ce în ce mai mult o aventură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 2014
FĂTUCO
ce educată ești
Probabil domnișorico provii din republica lui bunea stancu, ai un vocabular similar cu măgarul de Brăila
08 feb, 2014
PENSIONAR
Crin va fi mult mai adracului ca Basescu.Aici au luat o mare palma cand au ales pe liberalul ca viitor presedinte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ