Antonescu: Aştept de la Iohannis mai multă ordine în Guvern

| 07 feb, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că aşteaptă de la Klaus Iohannis, propus de liberali vicepremier şi ministru de Interne, mai multă ordine în Guvern şi o reprezentare puternică a poziţiilor liberalilor în Executiv.

'De la domnul Iohannis în această nouă calitate aştept mai multă ordine în Guvern şi în ţară, mai multă civilizaţie în sens liberal, în sensul de funcţionare a instituţiilor în serviciul permanent al cetăţenilor şi aştept, aşteaptă tot partidul o reprezentare puternică a poziţiilor liberale în interiorul acestui Guvern', a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

El a mai susţinut că o altă aşteptare de la Klaus Iohannis în noua sa calitate vizează o colaborare mai bună cu premierul Victor Ponta.

'Aşteptăm de la domnul Iohannis în calitatea sa de vicepremier o colaborare cât mai bună şi un dialog permanent cu primul ministru, în cadrul unui Guvern de mare coaliţie, care are responsabilităţi enorme acum şi până în 2016 în România', a spus preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 2014
gigi
ordine
nasol ptr. membrii guvernului ,vine iohanis sa faca ordine ii cauta de tigari ,ii cauta la unghiute si ii aliniaza pe liberalii-indivizi ca sa se deosebeasca de socialistii-gloata

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ