Băsescu: Societatea românească este extrem de tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor

| 09 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, duminică, la dezbaterea publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Cluj-Napoca, unde a declarat că este o problemă în interiorul societăţii româneşti, care este extrem de tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor, transmite Mediafax.

Băsescu a ajuns la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, unde se desfăşoară dezbaterea, la ora 12.00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau în zonă.

Şeful statului a intrat însoţit de primarul Emil Boc, în sală fiind prezenţi, de asemenea, lideri ai PDL Cluj, consilieri locali şi judeţeni democrat-liberali.

Dezbaterea este moderată de preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda.

Declaraţiile preşedintelui:

Parlamentul nu funcţionează la standarde UE.

Avem o problemă în interiorul societăţii româneşti, care este extrem de tolerantă la corupţie, la nerespectarea regulilor.

 

După dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în jurul orei 14.00, Traian Băsescu se va întâlni cu Emil Boc la sediul Primăriei Cluj-Napoca, pentru a discuta despre proiectele instituţiei.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seară, la un hotel din Cluj-Napoca, fiind însoţit de primarul Emil Boc.

Băsescu a declarat, la intrarea în hotelul respectiv, că primarul Sibiului, Klaus Iohannis este un "câştig pentru guvern", dar "trebuie să aibă grijă cum aranjează cu incompatibilitatea".

"De data asta vine în guvern fără să fie făcut aranjament la Grivco", a adăugat Băsescu.

Întrebat dacă va semna scrisoarea de intenţie cu FMI, preşedintele Băsescu a spus că, în această privinţă, "Ponta visează frumos, asta i-a spus Medvedev la Soci", conform televiziunii B1.

Ulterior, şeful statului, primarul Emil Boc şi liderul PDL Cluj, Daniel Buda, s-au retras pentru discuţii.

De asemenea, mai mulţi consilieri locali şi judeţeni ai PDL, dar şi primarii din Huedin şi Turda, precum şi fostul ministru al Culturii Teodor Paleologu au venit, sâmbătă seară, la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, pentru a lua cina cu şeful statului. Aceştia au intrat la discuţii cu Traian Băsescu în jurul orei 21.00.

Ulterior, liderii PMP, între care Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Adrian Papahagi, au sosit la Cluj-Napoca, pentru a participa la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu.

Întâlnirea comună a durat peste două ore, primul care a plecat fiind Traian Băsescu. Înainte de a pleca, Băsescu s-a fotografiat cu Emil Boc, apoi Boc a făcut poze cu Elena Udrea.

La ieşirea de la întâlnirea cu şeful statului, lideri ai PDL Cluj şi ai PMP, Emil Boc a spus: "Puţină politică s-a făcut, a fost o discuţie între parteneri pentru că până la urmă adversarul nostru nu este înăuntru, e dincolo, la USL".

La rândul său, Elena Udrea a declarat, la ieşirea de la întâlnirea cu şeful statului, că a fost o întâlnire "ca pe vremuri, din nou o echipă".

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 2014
cantautor
S-a găsit lupul să facă morală la oi. Jenant. Nu e bine, domnule președinte. Nu e bine... Cum ziceați personal, într-o emisiune, că a fost treaba cu casa din Mihăileanu? Moralmente greșită? Parcă ați mai promis cu aceeași ocazie că o veți returna.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ