Traian Băsescu: „Klaus Iohannis este un câştig pentru Guvern”

| 08 feb, 2014

Traian Băsescu spune că Iohannis este un câştig pentru Guvern, dar atrage atenţia asupra unei posibili stări de incompatibilitate.

''Klaus Iohannis este un câştig pentru Guvern. De această dată numirea lui nu a fost decisă la Grivco la fel ca prima dată, când era sfătuit de Dan Voiculescu. Trebuie să aibă grijă cum le aranjează cu incompatibilitatea. Iohannis este experimentat cu administraţia şi de data asta vine în Guvern fără să fie făcut aranjamentul la Grivco, ceea ce e bine'', a declarat preşedintele, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, citat de Agerpres.

Întrebat dacă va semna scrisoarea de intenţie cu FMI, preşedintele Traian Băsescu a spus că, în această privinţă, „Ponta visează frumos, asta i-a spus Medvedev la Soci”, potrivit B1 tv.

Traian Băsescu se află la hotel Opera Plazza, la o întâlnire cu liderul partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, şi cu trei foşti miniştri democrat-liberali - Elena Udrea, Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi. La întâlnire mai sunt prezenţi, Daniel Buda, preşedintele PDL Cluj, Rareş Rusu, consilier judeţean, primarul din Turda, Tudor Ştefănie, primarul din Huedin, Mircea Moroşan, fostul prefect, Florin Stamatian, şi edilul Clujului, Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, duminică, la o dezbatere publică pe care PMP o va organiza la Cluj-Napoca şi la care va participa şi primarul Emil Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 2014
El Condor
Cameleonul muste viseaza ...
Cameleonul uita ca Iohanis nu poate fi coborat nici la nivelul celui mai "cinstit" pdl-ist. Dar e bine sa nu-i spun prea multe, ca am vazut ca-i place sa fure idei .
09 feb, 2014
PEDAGOGUL
Voiculescu are proiecte utile
Se deosebire de infractorul Basescu care nu a facut nimic pozitiv pentru acesta tara, Voiculescu a avut si are si in prezent foarte multe proiecte utile pentru toti romani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ