Antonescu: Cu privire la disputa primar-ministru, nimeni nu a solicitat vreo ordonanta de urgenta Guvernului

| 08 feb, 2014

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, propunerea liberalilor pentru portofoliul Internelor, va clarifica lucrurile insa "este limpede" ca prin decizia de a accepta solicitarea partidului, "dl Iohannis a facut aceasta optiune".

 

Liderul PNL a subliniat ca, in ceea ce priveste disputa primar - ministru, "nimeni, nici PNL si nici Klaus Iohannis, nu a solicitat vreo ordonanta de urgenta Guvernului Romaniei. Nimeni nu isi pune in cap nici sa ocoleasca legea, nici sa o incalce, nici sa o schimbe", scrie Hotnews.ro.

Crin Antonescu a subliniat ca premierul Ponta agreaza propunerile, dupa cum reiese din declaratiile sale, ca e vorba de niste oameni pe care ii considera valorosi si ca venirea lui Klaus Johannis in Guvern ar putea contribui la intarirea acestei structuri.

Citește continuarea pe Hotnews.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ