Ministrul Economiei: Nu mi-am dat demisia. Voi demisiona luni, la prima oră

| 07 feb, 2014

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, că nu şi-a dat încă demisia din funcţie, iar înlocuirea sa cu Teodor Atanasiu este o mutare pentru un suflu nou la guvernare, transmite Agerpres.

"Nu am demisionat. Nu mi s-a reproşat nimic. Este o schimbare politică. S-a dorit ca noile mutări de azi să dea un suflu nou. S-a dorit o echipă nouă, mai compatibilă între personalităţile care o compun', a explicat Gerea, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că luni la prima oră îşi va depune demisia din funcţia de ministru al Economiei şi că nu are nimic să-i reproşeze preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a declarat, vineri, că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Buşoi şi Teodor Atanasiu au fost validaţi de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliile de la Ministerul de Interne, al Finanţelor, Sănătăţii şi Economiei.

'În urma demisiei colegilor noştri, Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolăescu şi Andrei Gerea, BPN a discutat propunerile pe care le-am făcut şi votul a consacrat următoarele nominalizări pe care PNL le face pentru ocuparea acestor posturi în Guvern: Klaus Iohannis la Ministerul de Interne şi viceprim-ministru, Eugen Nicolăescu la Finanţe Publice, Teodor Atanasiu la Economie şi Cristian Buşoi la Ministerul Sănătăţii', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ