UPDATE. Andrei Plăcintă s-a predat și a ajuns în arest

| 05 noi, 2013

UPDATE. Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, s-a predat, marţi dimineaţă, Poliţiei Timiş, fiind încarcerat în arestul instituţiei, după ce a fost condamnat definitiv luni de ÎCCJ la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Înante de a se preda fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, în vârstă de 23 de ani, care a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, a postat pe o Facebook un mesaj prin care anunţă pedeapsa primită.

„Noi îl vom transfera Penitenciarului Timişoara unde se va decide dacă rămâne aici sau va fi mutat într-un alt stabiliment”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş, citat de Agerpres.

Marţi dimineaţă, înainte de a se preda Poliţiei, fiul fostei parlamentare, Andrei Plăcintă a postat pe Facebook, de lângă Timişoara, un filmuleţ cu mesajul "Pa, pa, băieţi!", după ce luni seară, după decizia instanţei, el scria, tot pe reţeaua de socializare: "Am primit 4 ani şi jumătate cu executare începând acum. Ne mai vedem".

Aici puteţi vizualiza mesajul video.

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, după ce instanţa supremă i-a respins ca nefondat recursul împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

În 7 martie, Andrei Plăcintă a fost condamnat de magistaţii Curţii de Apel Bucureşti la patru ani şi şase luni ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, decizia fiind atacată cu recurs.

Instanţa a dispus condamnarea lui Andrei Plăcintă la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Totodată, Andrei Plăcintă a primit o pedeapsă de nouă luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, urmând să execute, dacă decizia va rămâne definitivă, pedeapsa cea mai grea, de patru ani şi şase luni de închisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ