ANDREI PLĂCINTĂ, condamnat pentru tentativă de omor, este tratat regeşte în puşcărie. Ce condiţii i se oferă

| 06 mai, 09:51

Fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă are condiții de cinci stele în pușcărie, scriu cei de la Spynews. Condamnat pentru tentativă de omor, Andrei Plăcintă are în puşcărie tot ce îi pofteşte inima şi iese din penitenciar când vrea el.

Unul dintre prietenii beizadelei a povestit jurnaliștilor despre condițiile în care stă Andrei Plăcintă: ”Are tot ce îşi doreşte în celulă. Se uită la filme, citeşte, dă telefoane când vrea. Periodic iese din puşcărie, pentru că s-a înscris la o facultate şi trebuie să îi dea voie să iasă, pentru a susţine examenele". Andrei mai are de ispășit nouă luni de închisoare până va fi eliberat condiționat și stă atât de bine cu moralul încât el este cel care își încurajează prietenii.

Andrei Plăcintă a fost trimis în judecată în 2011 pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările au arătat că acesta a lovit-o pe fosta s-a prietenă, i-a luat telefonul mobil și s-a urcat pe mașina fetei. Când au intervenit mai multe persoane pentru a-i lua apăarea fetei, Andrei Plăcintă, aflat atunci la volanul mașinii sale, a pătruns pe trotuar cu intenția de la le lovi. În timp ce încerca să-l oprească ținându-se cu mâinile de capota mașinii, un bărbat a fost împins și a căzut. "Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată )  sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale", au precizat procurorii.

Andrei Plăcintă a fost condamnat la sfârșitul lui 2013 la patru ani și jumătate de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. El a ales să se predea în Timișoara deoarece tatăl său vitreg, medicul Viorel Bucuraș, este un om foarte influent, fiind șeful clinicii de urologie din județul Timiș și profesor la Universitatea de Medicină.

 

Citeşte şi: Cum arată celula Elenei Udrea de la penitenciarul Târgşor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ