Angajatele Senatului, în al nouălea cer. Ce promisiune le-a făcut TĂRICEANU

| 23 feb, 17:33

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a declarat, luni, că angajatele instituţiei pe care o conduce vor primi, ocazia zilei de 8 Martie, 140 de lei fiecare. Banii provin din bugetul aflat la dispoziţia şefului Camerei Superioare a Parlamentului. Tăriceanu a precizat că  acesta este "un gest de minimă eleganţă şi apreciere" care poate fi arătat acestor femeilor cu această ocazie.

"Aşa cum de principalele sărbători, de Paşte şi de Crăciun, facem un gest faţă de salariaţii care au venituri foarte mici. Mi se pare normal, şi de 8 martie, să facem un gest care este la limita de jos a posibilităţilor. Mai mult nu avem fonduri, poate nu ar fi rău să putem face ceva mai mult", a spus Tăriceanu.

Şeful Senatului a mai spus că aceste bani "nu sunt atenţii simbolice, este o sumă care se dă ca un fel de primă şi fiecare o cheltuie cum consideră. Ţineţi cont că sunt salariaţi în Senat care au salarii în jur de 700-800 de lei pe lună, aşa încât puteţiaprecia dacă decizia este una excesivă sau nu".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 19:23
ups
Ofer locuri de munca in toata tara,intr-un proiect unic,
deosebit,colaboratori perseverenti tenaci,care au rabdare
sa faca un lucru bine facut.
Cautam care doresc cu ardoare sa fie independenti financiar.
Fara investitie,program lejer,cand poti in timpul zilei sau al noptii.
Detalii si instruirea puteti primi de la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ