Angajaţii de la Cotroceni nu pot ţine ritmul cu Iohannis. Preşedintele cere punctualitate nemţească

| 23 feb, 12:20

Klaus Iohannis pune presiune mare pe angajaţii de la Cotroceni, obişnuiţi până acum să muncească în ritmul lor. Cunoscut pentru pasiunea lui pentru ceasuri, moştenită din familie, preşedintele nu suportă întârzieri de niciun fel, iar acest lucru este resimţit din plin de subalternii săi, potrivit unor surse de la Cotroceni citate de Libertatea.

Faţă de mandatele lui Ion Iliescu sau Traian Băsescu, angajaţii de la Cotroceni se confruntă cu un tip nou de presiune: presiunea timpului. Preşedintele Klaus Iohannis nu suportă deloc întârzierile sau termenele nerespectate.

“În special pe vremea primilor doi preşedinţi, treaba se făcea româneşte. Se mai închideau ochii la câte o întârziere, la un lucru care trebuia făcut într-un anume interval de timp. Nici cu Băsescu nu mergea des cu şmechereala, dar nu era un capăt de lume dacă mai greşeai. Băse ierta o dată, de două ori… dar la a treia era jale. Acum însă, de când a venit noul preşedinte, toate trebuie făcute la milimetru. Nu se poate întârzia nici măcar o secundă. Dacă ai apucat să spui că faci un anumit lucru într-o zi şi la o anumită oră, atunci aşa trebuie să fie. E un fel de militărie nemţească, să zic aşa. Fiecare ştie ce are de făcut şi îşi face treaba la timp”, a spus un angajat mai vechi al administraţiei prezidenţiale, citat de Libertatea.

Preşedintele Iohannis urăşte cel mai mult întârzierile de la program. De altfel, “neamţul” a avut recent o supărare pe jurnaliştii acreditaţi la Cotroceni, cărora le-a reproşat că au întârziat 5 minute la o conferinţă de presă. “Aţi întârziat. Vă zisesem peste o oră şi aţi venit după o oră şi cinci minute”, le-a spus Iohannis jurnaliştilor.

Citeşte şi: Ion Cristoiu îl ATACĂ dur pe Klaus Iohannis: Susţine o teză stalinistă, periculoasă şi tembelă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

17 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 20:00
roza
punctualitate
Foarte bine D le , Klaus Iohannis...tot inainte am o satisfactie nebuna . ca se pune accentul pe punctualitate ! au noroc ca nu le dati Abmahnung ca la al-treilea ,ar trebui sa primesca demisia hmm ma bucur pentru curetenia coruptiala care o faceti , poate än scurt timp o sa devenim o tara exemplu de pe planeta D ne ajuta poporul Romän , si sanatate multa D le Iohannis .
18 mar, 18:10
shaman
extraordinar
07 mar, 18:06
Maria
CEA MAI APRECIATA OFERTA DE LUCRU! Opriti-va aici pentru ca aceasta oferta de lucru o veti gasi mereu si mereu ! Nu este necesara nici un fel de experienta ! Oferim curs gratuit de instruire de la zero ! sellectam urgent, dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala care sa lucreze part time sau full time, la alegere.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Cerem seriozitate,rabdare si perseverenta .Alte detalii, dupa ce trimiteti textul" "info ' la adresa: [email protected].
25 feb, 12:31
Vasile Ioan Aciu
Punctualitate
Dau dreptate domnului presedinte Iohannis Numai asa pot sa realizezi ceva DE 25 DE ANI SINT PRINTRE GERMANI SI NUMAI CU ASTA AM REUSIT AICIA punctual, corect, cinstit.
25 feb, 12:05
SaS
Da!
Abia acum incep si ei sa vada ce inseamna sa rezolvi problemele pana la capat, disciplina impusa si apoi disciplina autoimpusa si nu in ultimul rand au aflat ca trebuie sa munceasca pentru o comunitate destul de extinsa adica natiunea romana.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ