Investiţiile ministrului Elena Udrea: Parc la ţară, cu trei bănci, leagăne şi mărăcini, pentru 200.000 de euro

| 22 feb, 18:08

Elena Udrea era lăudată de Traian Băsescu pentru abilitatea de a folosi fondurile europene pe perioada în care a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismulu, dar efectele "abilităţilor" tind să iasă la iveală acum, când DNA a luat-o la bani mărunţi pe protejata fostului preşedinte. Printre "tunurile" din mandatul său se numără un teren de fotbal în pantă, dar şi un parc la suprapreţ în comuna în care ulterior Udrea şi-a cumpărat teren.

Comuna Sohatu nu are drumuri, apă curentă şi canalizare, dar se poate lăuda cu un parc de 200.000 de euro. Cel puţin aşa spun actele privind investiţiile făcute în mandatul Elenei Udrea la MDRT, scrie RomâniaTV.net.

Citeşte şi:  DORIN COCOŞ, DENUNŢ DEVASTATOR în faţa procurorilor DNA

"Minunea" de parc are fix trei bănci, o alee care duce către un foişor din lemn şi cîteva leagăne pentru copii. Doar că cei mici trebuie să treaă prin mărăcini ca să ajungă la locul de joacă. Iar investiţia a fost de aproape 200.000 de euro. Ceea ce oamenilor li se pare imposibil de crezut.

Primarul ridică din umeri. La acea vreme era un alt edil, iar explicaţia pentru investiţia cumva inutilă este halucinantă: "Ăla a fost trendul la momentul respectiv. Problemele comunei sunt diverse si stiti cum e la tara. E nevoie de drumuri, e nevoie de apă".

Citeşte şi:  INCREDIBIL! CINE le-a spionat pe UDREA şi BICA în vacanţa de la Paris

Consilierii îşi amintesc vria în care s-a construit parcul, dar nu o recunosc decât când cred că nu sunt filmaţi: "Contractul s-a dat fără licitaţie! Astăzi s-a semnat contractul, a doua zi s-a semnat recepţia!".


Citeste mai mult pe RTV.NET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 20:53
Alice
Oferta de munca pentru persoane serioase, care vor sa castige bani, 300 dolari pe luna, muncind cateva ore pe zi, pe calculator. Cei interesati vor trimite textul INFO la email [email protected]
22 feb, 22:14
zorro
UDREA
Bai nene,eu ,un amarat de pensionar ,NU inteleg un lucru,care dupa NOI ,cei de rand este ca lumina zilei de clar!!!.....daca femeia asta ,in 10 ani si-a facut o asa avere ,ca in SUA nu o poti face nici in 100 ani,la salariul de bugetar pe care l-a avut ,clar ca nu o putea face,atunci,clar din FURAT!!!....pai daca este din furat banul public ,ce tot o "mai taraganam"si nu o ducem direct in fata judecatorilor?....ce procese ,ce arestari preventive?.....asta este tragere de timp care si in fotbal se PEDEPSESTE!....ma uit la ea cum ne "rade'n nas",cum ne sfideaza.....cred ca lucrurile astea numai la noi se intampla,in alte tari se pune pistolul la spate .....Doamne cat am avut noi de suferit de pe urma acestui sinistru partid PDL ,care vad acum ca dispare ,dandu-si seama de raul ce l-a facut!!!....ne minteau ca-i CRIZA si ei furau pe rupte!.....de ce DNA-ul nu-l "salta"si pe fostul LIVIU NEGOITA?....pdl-istul care si-a cumparat ,pe criza ,vila in ITALIA de 2 mil. euro?....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ