Angajaţii MAI donează rechizite copiilor din localităţile afectate de inundaţii din Galaţi

| 21 sep, 2013

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, alături de care s-a aflat secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper, au desfăşurat sâmbătă o acţiune umanitară de donare a unor pachete cu rechizite pentru copiii familiilor afectate de recentele inundaţii din judeţul Galaţi.

Aproximativ 200 de pachete constând în caiete, manuale şcolare, obiecte de scris, dulciuri şi articole sportive au ajuns la elevii gălăţeni din trei unităţi şcolare de pe raza localităţilor Cudalbi şi Suhurlui: Şcoala 'Prof. E. Panaitescu', Liceul Tehnologic nr. 1, respectiv Şcoala Gimnazială nr. 1, a informat un comunicat al MAI.

Copiii au primit aceste donaţii chiar de la pompierii, poliţiştii şi jandarmii care au participat la operaţiunile de salvare organizate după inundaţii. Toate aceste bunuri au fost colectate în cadrul unei campanii umanitare iniţiate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Angajaţii MAI vor dona în continuare caiete, obiecte de scris sau cărţi pentru elevii din celelalte comune afectate de inundaţii. În plus, un alt obiectiv al campaniei este refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, care a fost distrus de ape.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ