Anghel Iordănescu a refuzat să răspundă la majoritatea întrebărilor adresate de membrii Comisiei de anchetă

| 31 mai, 14:10

Anghel Iordănescu a declarat în cadrul audierilor în Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009 că a participat la întâlnirea din 6 decembrie 2009 din casa lui Gabriel Oprea. El a refuzat să răspundă însă la majoritatea întrebărilor adresate de către membrii comisiei.

"Am participat în acea seară de 6 decembrie în casa domnului Oprea, fiind invitat de dânsul, dacă nu mă înşel cu o zi înainte sau chiar în dimineaţa respectivă. Erau mai multe persoane, din ce îmi amintesc eu m-am dus în jurul orelor 19,30 - 20,00 şi am plecat în jurul orei 23,00. Din punctul meu de vedere, a fost o seară în care am urmărit dezbaterile de la televiziuni de ştiri, exit poll-urile, s-a discutat pe marginea alegerilor, era o seară importantă pentru noi pentru toţi românii, alegerea preşedintelui ţării înseamnă enorm de mult pentru orice cetăţean al ţării, şi din acest punct de vedere eram curioşi să aflăm care vor fi rezultatele finale. Mai pot să adaug că pe lângă comentariile legate de aceste rezultate s-a discutat şi despre fotbal, unii dintre cei prezenţi erau amatori de fotbal", a spus Iordănescu la audierile de la Comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009.

Întrebat dacă la întâlnire a fost prezentă şi soţia jurnalistului Dan Andronic, Iordănescu a spus că nu poate comenta mai mult.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ