ANM: Cod galben de polei în cinci judeţe

| 28 noi, 2014

Cinci judeţe din centrul ţării şi drumurile naţionale şi europene aferente sunt vizate, vineri, de o atenţionare nowcasting Cod Galben de precipitaţii mixte şi polei, valabilă în următoarele ore.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie până la ora 17,00, local în judeţele Sibiu (inclusiv în Sibiu şi Mediaş), Mureş (inclusiv în Târgu Mureş şi Târnăveni), Alba (inclusiv în Alba-Iulia şi Sebeş), Braşov (inclusiv în Braşov şi Făgăraş), Covasna (inclusiv în Sfântu Gheorghe), precum şi pe drumurile naţionale şi europene aferente, se vor semnala precipitaţii mixte în urma cărora se poate depune polei.

Sfârşitul de săptămână se anunţă unul foarte rece din punct de vedere termic, iar precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi consistente la nivel naţional, inclusiv în zona Capitalei, mai ales în ziua de 1 Decembrie, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Mihai Tinu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Citeşte şi: Cum va fi VREMEA în weekend şi de 1 decembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ