ANM: Lapoviţă şi ninsoare în toată ţara

| 21 noi, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de lapoviţă şi ninsoare, valabilă în toată ţara pe durata întregii zile, până la orele 23,00.

Conform meteorologilor, între orele 10,00 şi 23,00, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în Moldova şi în jumătatea de est a Transilvaniei, iar după-amiază ploile se vor transforma, local, în lapoviţă şi ninsoare şi în Muntenia.

În Carpaţii Orientali şi Meridionali va continua să ningă, iar cantităţile de apă vor mai depăşi pe arii restrânse 10-15 litri/metrul pătrat.

În regiunile sud-estice, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 50 - 60 kilometri/oră, iar pe crestele montane va sufla mai tare, cu peste 80 kilometri/oră, viscolind temporar zăpada.

Tag-uri: anm, lapovita, ninsoare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ