Sunt anunţate ninsori în Bucureşti. Iată de când va începe IARNA

| 19 noi, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri avertizări de cod galben de ploi, ninsori şi vânt puternic pentru jumătate din ţară. Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat că începând de duminică noapte, este posibil să ningă şi în sud, inclusiv în Capitală.

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat miercuri, la videoconferinţa de la MAI privind măsurile de pregătire pentru iarnă, că începând de duminică noapte este posibil să ningă şi în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti. Sandu a explicat că temperaturile vor fi negative noaptea, ceea ce va favoriza apariţia precipitaţiilor sub formă de ninsoare şi în sudul ţării, inclusiv în Capitală.

"Începând de duminică, temperaturile în timpul nopţii sunt negative şi prin urmare cantităţile de precipitaţii pot fi sub formă de zăpadă şi în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti. Ne îndreptăm spre regimul de iarnă. Vine iarna", a declarat directorul ANM, Ion Sandu.

Pe de altă parte, Ion Sandu a spus că, din punct de vedere al culturilor agricole, nu vor fi probleme cel puţin până la jumătatea lunii decembrie. Potrivit lui Sandu, până atunci, nu ar urma să se înregistreze temperaturi de -10,- 15 grade, care să afecteze culturile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ