Cod galben de ceaţă în 6 judeţe ale ţării

| 10 noi, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă pentru şase judeţe din ţară, valabile în următoarele trei ore.

Potrivit ANM, până la ora 11,00, în zonele joase din judeţele Satu Mare şi Sălaj, jumătatea de nord a judeţului Cluj şi jumătatea de sud a judeţului Maramureş,
se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. Tot până la ora 11,00, ceaţa va persista, local, şi în zonele joase din judeţul Harghita şi pe drumurile naţionale şi europene.

De asemenea, până la ora 10,00, local, în judeţul Tulcea, se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ