ANM: Cod galben pentru mai multe județe din România

| 25 mai, 16:12

În după-amiaza zilei de luni, 25 mai şi în noaptea de luni spre marţi (25/26 mai) în Maramureş, Crişana, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi local în nordul Moldovei, în Oltenia şi în zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Între orele 15:35 și 17:00, local în nord-estul judeţului Sibiu. Se vor semnala averse în cantităţi ce vor depăşi 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie.

Între orele 15:20 și 16:20 în sudul județului Satu Mare și în nord-vestul județului Sălaj. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindina de dimensiuni mici și medii și intensificări de scurtă durată ale vântului care izolat vor lua aspect de vijelie, averse de ploaie ce vor depăși izolat 25 l/mp.

Între orele 15:00 și 16:45 în jumătatea sudică a județului Mureş se vor semnala averse de ploaie ce vor depăşi 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului ce trecător pot lua şi aspect de vijelie.

Între orele 14:30 și 16:30, local în județele Hunedoara și Bihor. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurta durată ale vântului, averse în cantități ce vor depăși izolat 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ