ANM: Vreme rece, vânt puternic și ploi în toată țara, de sâmbătă seară până miercuri, la ora 18,00

| 18 apr, 15:12

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o informare meteo de vânt puternic, precipitații mixte și temperaturi scăzute, valabilă în toată țară, începând de sâmbătă seara, până miercuri la ora 18,00.

Potrivit meteorologilor, în perioada 18 aprilie, ora 18,00 — 22 aprilie, ora 18,00, vremea va deveni rece în toată țara. La munte și, trecător, în nordul și centrul țării, precipitațiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55 — 65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80 — 90 km/h.

În cursul nopților și al dimineților se va produce brumă, local în regiunile nordice și centrale, precum și în zona subcarpatică și izolat în restul teritoriului.

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, și în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 aprilie, în sud-estul țării va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15 litri/mp.

ANM precizează că în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice va actualiza această informare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ