ANP va sesiza Parchetul, după ce Becali ar fi ameninţat-o pe directoarea de la Jilava

| 29 aug, 11:16

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a decis să sesizeze Parchetul, după ce George Becali ar fi ameninţat-o pe directoarea Penitenciarului Jilava, lucru pe care chiar el l-a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate.

Afaceristul riscă până la cinci ani de închisoare, la care s-ar putea adăuga o majorare cu jumătate din pedeapsă aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă, plus restul de pedeapsă rămas neexecutat prin liberarea condiţionată, a precizat Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

 

”Reamintim că ex-deţinutul George Becali a intervenit într-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 unde a afirmat în mod explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilavă pe motiv că acesta nu ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul Victor Becali”, anunţă sindicaliştii, printr-un comunicat.

 

Aceștia mai susțin că, ulterior, Becali a încercat să se disculpe, ”folosind aceeaşi strategie care - deloc surprinzător - i-a mai adus şi alte condamnări penale”.

De asemenea, sindicaliştii aşteaptă şi o reacţie a ministrului Justiţiei în legătură cu abaterile disciplinare şi infracţiunile constatate la finalul anului 2016 la Penitenciarul Poartă Albă ”în legătură cu favorizarea unor deţinuţi-VIP, printre care se număra şi acelaşi George Becali”.

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ