Anticipa dezastrul din PRO TV? Teo, sfătuită de Adrian Sârbu să aleagă oferta Kanal D

| 14 mai, 2014

Teo Trandafir a mărturisit cum a ajuns în ograda Kanal D după ce ani de zile a fost fidelă trustului din Pache Protopopescu. Prezentatoarea tv a povestit că fostul ei şef, Adrian Sârbu, a făcut-o să ia decizia corectă.

E cunoscut faptul că renumita realizatoare TV Teo Trandafir are o relaţie extrem de strânsă cu fostul boss de la ProTV, Adrian Sârbu. Starea critică de sănătate prin care a trecut Teo la începutul anului 2011, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută, l-a determinat pe Adrian Sârbu să acţioneze, scrie www.ziarulring.ro.

Când medicii români nu-i mai dădeau şanse de supravieţuire, omul de afaceri s-a încăpăţânat să nu renunţe, transportând-o la Viena cu avionul său personal şi investind sume colosale în recuperarea ei la clinica AKH.

Când Teo a părăsit ProTV, alegând Kanal D, Adrian Sârbu a avut un cuvânt de spus. Vedeta a recunoscut pentru "Ring" că nu ar fi semnat cu postul patronilor turci fără să se fi consultat cu cel care i-a salvat viaţa.

"Când am primit această onorantă ofertă de a lucra la Kanal D, n-am ţinut-o secretă faţă de acest om. N-ar fi fost corect să fi plecat de lângă el aşa. N-ar fi fost corect nici să refuz, pentru că îmi doream foarte mult să lucrez la Kanal D. Am tot aşteptat, am aşteptat, apoi am făcut serialul şi mi-am dat seama că pentru mine lucrurile în televiziune au direcţia asta (să facă divertisment - n.r.)", a declarat Teo Trandafir, citată de aceeaşi sursă.

Vedeta Kanal D nu poate trece cu vederea sacrificiul şi efortul pe care le-a făcut Adrian Sârbu pentru ea când medicii spuneau că va muri. Faptul că omul de afaceri i-a salvat viaţa a determinat-o pe Teo să-i rămână fidelă pentru totdeauna.

"Pot să spun doar că, atunci când am venit la Kanal D, n-am făcut-o pe ascuns. Mai ales că era vorba despre un om care mi-a salvat viaţa. Un om care mi-a zis: «Indiferent de ceea ce spun medicii, noi vom ieşi împreună din spital pe picioare!». Pe un astfel de om nu îl poţi lucra pe la spate. Imaginea ta, cea pe care o vezi în oglindă dimineaţa, când te speli pe dinţi, te obligă să-i fii loial", a mai spus Teo pentru "Ring".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ