Antonescu: Coabitarea e imorală, inestetică şi păguboasă

| 20 iun, 2013

Coabitarea dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta rămâne imorală, inestetică şi păguboasă, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Potrivit liderului liberal, coabitarea a dat Guvernului şansa de a face unele lucruri bune, dar actualmente, cel care are de câştigat din această coabitare este preşedintele Traian Băsescu. "Dacă până în 9 decembrie domnul Băsescu şi-a făcut de cap, nu vreau să folosesc o formulă vulgară, dar ăsta e termenul popular, pe socoteala sa şi a Partidului Democrat totuşi, pentru că oamenii au îndurat, au înghiţit, au suportat, a venit un moment în care s-au răzbunat la vot.

Astăzi domnul Băsescu îşi face de cap împotriva noastră, dar pe socoteala noastră. Cu alte cuvinte, asta e coabitarea. Sigur, poate că această coabitare a dat nişte şanse, să zicem, Guvernului. Nu cred că era singura cale, dar cred acest lucru, că Guvernul a făcut şi face nişte lucruri bune cu această şansă pe care probabil şi coabitarea i-a dat-o. Mă refer în plan extern. E de discutat şi asta. Dar dincolo de aceste conjuncturi coabitarea rămâne imorală, inestetică şi păguboasă", a precizat Crin Antonescu.

Co-preşedintele USL a subliniat că nu vede cu ochi buni cum evoluează aceste lucruri, dar că el crede în buna credinţă a premierului, care a ales "cea mai mai scurtă şi cea mai sigură cale pentru ca noua putere, pentru ca guvernul să poată normaliza nişte lucruri, să poată, închide nişte crize şi să poată deschide nişte uşi şi să poată guverna".

Crin Antonescu a menţionat că probleme precum referendumul, modificarea Constituţiei sau unele neînţelegeri survenite în cadrul USL sunt în defavoarea alianţei, şi "conferă puncte" preşedintelui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ