Antonescu: Dacă Băsescu refuză numirea lui Silaghi la Transporturi avem şi alte variante

| 07 aug, 2013

PNL are şi alte variante în cazul în care preşedintele Traian Băsescu refuză să-l accepte pe Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, a declarat marţi seara liderul liberal, Crin Antonescu, care a adăugat că nu s-a pus problema ca portofoliul să fie preluat de PSD.

"O să vedem ce se întâmplă la capătul acestei aşteptări pe care nu o putem împiedica, vom vedea decizia domnului Băsescu (cu privire la nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru funcţia de ministru al Transporturilor - n.r.) în jurul datei de 23 august, când expiră interimatul domnului Ponta şi atunci vom acţiona în consecinţă, iar lucrurile între mine şi Victor Ponta sunt mai clare şi mai bune ca niciodată", a spus Antonescu, la Realitatea TV.

El a adăugat că, în cazul în care Traian Băsescu refuză numirea lui Silaghi, PNL are şi alte variante pregătite, iar Ministerul Transporturilor va rămâne liberalilor.

"Nu s-a pus nicio secundă problema să facem schimb de ministere cu PSD şi nu se pune indiferent de răspunsul domnului Băsescu. Ministerul Transporturilor va rămâne la PNL. Sigur că avem şi alte variante dacă domnul Băsescu îl refuză pe Ovidiu Silaghi, dar, până să spunem noi pe cine punem, trebuie să ne spună domnul Băsescu de ce, pentru că până şi hotărârea aceea a Curţii Constituţionale vorbeşte despre un refuz motivat. Eu personal cred că nu va fi refuzat Ovidiu Silaghi şi decretul de numire va fi semnat. Aşa cred, nu pot să bag mâna în foc", a precizat preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ