Antonescu: Declaraţiile lui Mirel Palada la adresa lui Băsescu sunt de necomentat

| 25 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că afirmaţiile publice făcute de consilierul premierului Mirel Palada în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Traian Băsescu sunt "de necomentat", afirmând ironic că trebuie să fie precaut pentru situaţia în care mai apare vreun sondaj.

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile publice făcute duminică de consilierul premierului, Mirel Palada, în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu.

"În principiu de necomentat... Şi mai bine nu comentez eu, că cine ştie ce sondaj mai apare, am vreo 3% acolo. Ia să fiu eu precaut", a afirmat ironic liderul PNL.

"De necomentat", a completat Antonescu.

Consilierul premierului pentru strategii guvernamentale, Mirel Palada, a afirmat pe Facebook, după declaraţiile de duminică ale preşedintelui Traian Băsescu, că şeful statului a fost "matrafoxat" şi şi-a făcut curaj "cu cincizeci de cinci sute", adăugând că Băsescu e beat "nu numai de putere" şi că "alcoolul dictează".

Ulterior, consilierul a mai afirmat la România TV, că preşedintelui i se impleticea limba şi nu prea era coerent, deoarece "era obosit" şi, probabil, nu putea să gândească economic limpede, adăugând însă că preşedintele este iresponsabil şi încearcă să ascundă un scandal în care a intrat ca într-o mlaştină şi din care nu mai ştie cum să iasă decât distrugând.

După ce în emisiunea TV i s-a atras atenţia că este reprezentant al Guvernului şi nu un om politic şi că poate a vrut să spună că declaraţiile preşedintelui sunt iresponsabile, nu persoana în sine, Palada a afirmat că "este un izomorfism acolo, este o echivalenţă".

După ce i s-a explicat din nou că diferenţa este aceea că o persoană normală poate face o declaraţie iresponsabilă, consilierul guvernamental a afirmat: "Bine, atunci, pentru asemenea nuanţe semantice şi lingvistice, să spunem că preşedintele a făcut afirmaţii iresponsabile".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ