Antonescu: Detest feminismul şi regret că nu sunt femeie

| 30 aug, 2013

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, la reuniunea femeilor liberale, că detestă feminismul. Totodată, el amintit că, de-a lungul istoriei, puţine femei au trădat PNL. Preşedintele Organizaţiei de Femei a liberalilor, Lucia Varga, a adăugat că acestea vor strânge voturi ca nişte "albinuţe" pentru candidatul Crin Antonescu la Preşedinţie şi, dacă va fi nevoie, vor şi "înţepa".

"Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Cred cu conservatoare modestie că Dumnezeu ne-a creat diferiţi cu egală splendoare dumnezeiască şi ceea ce are mai preţios femeia este tocmai ceea ce face diferenţa în raport cu bărbatul.

Deseori sunt invidios pe dumneavoastră sau regret că nu sunt femeie, azi cu atât mai mult măcar că sunt foarte curios ce va avea să vă spună Bogdan Chirieac sau Marius Pieleanu", a afirmat Antonescu, în discursul ţinut la reuniunea femeilor liberale. 

El a subliniat că, deşi detestă statisticile, potrivit acestora sunt foarte puţine femei cu funcţii de conducere. 

"Puţine femei am văzut trădând în istoria de 20 şi ceva de ani a PNL. Nu am văzut sau nu-mi aduc aminte renunţând pentru că nu a obţinut ceea ce-şi dorea la un moment dat sau poate că i se cuvenea la un moment dat. Rar am văzut colege de-ale noastre dând vina pe ceilalţi din interiorul sau din afara partidului, rar am văzut sau niciodată mai exact colegele noastre spunând nu mai este nimic de făcut, am pierdut.

Am găsit întotdeauna în colegele noastre, nu numai eu, poate mai preocupat de acest aspect, dar chiar şi cei mai aspri dintre colegii noştri masculi, nu numai colege extraordinare, nu numai tovarăşi pe câmpul de luptă dintre cei mai viteji, mai serioşi, mai eroici, la scara luptelor noastre, dar am găsit întotdeauna şi persoane faţă de care în sens bun să ne cenzurăm, faţă de care pentru slăbiciunile noastre să ne fie ruşine, faţă de care pentru nereuşitele noastre să simţim o mare apăsare", a mai spus Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ