Antonescu: Domnul Tăriceanu a fost dat afară în mod elegant

| 26 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat că fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu "a fost dat afară în mod elegant" de la şedinţa Delegaţiei Permanente.

"Domnul Tăriceanu a fost dat afară în mod elegant, nu înţeleg de ce s-a expus unei asemenea situaţii. Ca noi toţi, avea alte defecte, dar un asemenea tupeu, cum l-au calificat şi colegii, ca în pauzele pe care le dă Ponta de la şedinţele PSD să vină şi la noi nu a fost înghiţit. Domnul Tăriceanu s-a înscris cu forţa, nestatutar şi pus de PSD în PNL. Cu alte cuvinte, PSD a ocupat organizaţia Satu Mare cu complicitatea celor de acolo. BPN a mai decis şi dizolvarea Biroului Judeţean de la Satu Mare", a afirmat Antonescu.

Potrivit acestuia, Călin Popescu Tăriceanu nu este înscris legal în PNL.

"Este într-o situaţie caraghioasă, face şedinţe cu PSD. Statutul spune limpede cum se poate înscrie un om în PNL: în organizaţia partidului în localitatea unde are domiciliul sau serviciul. I-am spus domnului Tăriceanu că dacă totuşi decide să revină în PNL, în perspectiva congresului sau ştiu şi eu cu ce alte probleme, trebuie să facă acest lucru corect. Mă ocup personal, îi garantez personal că va fi admisă cererea sau încerc să îi fac lobby, dar nu cu pesedişti", a mai sus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ