Crin Antonescu: Excludem orice colaborare cu PSD

| 26 mai, 2014

Partidul Naţional Liberal exclude orice colaborare în plan guvernamental şi parlamentar cu Partidul Social Democrat, a anunţat luni preşedintele interimar al liberalilor, Crin Antonescu.

Partidul Naţional Liberal exclude orice colaborare în plan guvernamental şi parlamentar cu Partidul Social Democrat, a anunţat luni preşedintele interimar al liberalilor, Crin Antonescu, după şedinţa conducerii partidului.

'O decizie politică foarte importantă, fără echivoc, a fost aceea de a exclude orice colaborare în plan guvernamental şi în plan parlamentar cu PSD. Aţi putut vedea că PNL a reacţionat cu toată coerenţa la toate tentativele penibile şi nedemocratice în fond ale domnului Ponta de a destructura Opoziţia, de a scinda PNL. Vestita şedinţă de aşa-zisă refacere a USL din biroul domnului Tăriceanu nu a reuşit să aducă un preşedinte de organizaţie a PNL la acea presupusă întâlnire', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ