Ludovic Orban: Voi candida la funcţia de preşedinte al PNL

| 26 mai, 2014

Ludovic Orban a reiterat luni că va candida la şefia Partidului Naţional Liberal, după ce Crin Antonescu şi-a depus demisia împreună cu toţi membrii BPN.

Ludovic Orban a reiterat luni că va candida la şefia Partidului Naţional Liberal, după ce Crin Antonescu şi-a depus demisia împreună cu toţi membrii BPN.

'Am spus că, în momentul în care postul de preşedinte al PNL va deveni vacant, voi candida la funcţia de preşedinte al PNL', a declarat Orban, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a formaţiunii.

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal se va reuni din nou, miercuri, pentru a stabili data congresului formaţiunii, a anunţat preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu.

'Am anunţat demisia mea în faţa Biroului Politic Central având în vedere că obiectivul pentru care eu mi-am asumat responsabilitatea nu a fost atins. Colegii din Biroul Politic Central au procedat cu solidaritate, au demisionat şi ei şi sigur că, în această situaţie, era necesară convocarea în termen cât mai repede a unui congres extraordinar. Delegaţia Permanentă a luat act de decizia şi a mea, şi a Biroului Politic Central de a demisiona, a decis convocarea miercuri, la ora 12,00, a unei Delegaţii Permanente pentru a stabili exact data, ora şi aşa mai departe'', a spus Antonescu.

Potrivit acestuia, el şi membrii BPN vor exercita prerogativele de conducere administrativă până la data congresului PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ