Antonescu: Excluderea lui Roşca Stănescu va fi înaintată Delegaţiei permanente

| 11 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că propunerea de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu votată de Biroul Politic Naţional va fi înaintată Delegaţiei permanente a liberalilor, care va fi convocată cât de curând.

"A fost dezbătută şi supusă votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Roşca Stănescu şi Biroul Politic Naţional, prin vot secret, a adoptat această propunere. Ea va fi înaintată Delegaţiei permanente. Membrii parlamentari ai partidului sunt excluşi în ultima fază de Delegaţia permanentă, dar numai la propunerea BPN", a spus Antonescu, precizând că Delegaţia permanentă a PNL va fi convocată cât de curând, potrivit Agerpres.

El a admis că au existat liberali care au susţinut o sancţiune mai uşoară pentru Roşca Stănescu, menţionând că nu a acceptat această soluţie pentru că a rămas convins de argumentele sale.

"Bineînţeles că au fost şi colegi care au considerat că nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oameni miloşi", a spus Antonescu.

Liderul PNL a reiterat că "falsurile" sunt de neacceptat în cadrul partidului.

Potrivit lui Antonescu, decizia de excludere a lui Sorin Roşca Stănescu a fost adoptată de BPN cu ''suficiente voturi'', respectiv 47 pentru, cinci împotrivă şi două nule.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ