Antonescu: FMI se înşală, CAS se putea reduce şi acum

| 05 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat marţi că FMI se înşală susţinând că reducerea CAS nu era posibilă în acest an.

"Greşesc (...). Se înşală. CAS se putea reduce şi de acum, dar, într-adevăr, este preferabil din semestrul II cu 5%, decât cu 3%", a declarat Antonescu, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.

În ceea ce priveşte faptul că FMI a arătat că reducerea CAS nu este prinsă în proiecţia bugetară pe 2014, liderul PNL a spus că nu cunoaşte aceste detalii.

"Eu am comentat aseară lucrurile pe care le-au adus la cunoştinţa opiniei publice primul-ministru, ministrul Finanţelor. Nu este vorba de proiecţia bugetară, ci este vorba de scrisoarea de intenţie, despre asta s-a vorbit, acolo este menţionat acest lucru", a precizat Antonescu, adăugând că ar putea să dea mai multe detalii la sfârşitul şedinţei BPN.

Reducerea cotelor de contribuţii de asigurări sociale constituie o cale de a sprijini piaţa muncii, dar la acest moment era prea devreme, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional, Andrea Schaechter.

Tag-uri: CAS, Crin Antonescu, FMI
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ