Antonescu: I-am spus lui Ponta că miniştrii PNL nu semnează OUG privind TVR

| 18 dec, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că i-a spus premierului Victor Ponta că miniştrii liberali nu vor semna o OUG privind conducerea interimară a TVR.

Crin Antonescu a spus că PNL nu îl poate împiedica pe primul ministru să dea o ordonanţă de urgenţă, dar că aceasta nu va fi semnată de miniştrii PNL, notează Mediafax.

Liderul liberal a precizat că PNL optează pentru numirea de către Parlament a conducerii interimare a TVR, şedinţa de plen reunit putând să aibă loc vineri. Antonescu a mai spus că, având în vedere că Rareş Bogdan nu este agreat de PSD, liberalii vor face o nouă propunere.

Despre împăcarea cu Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, de ziarişti, dacă se va împăca cu Victor Ponta, liderul liberal replicând: "Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!". Totodată, Crin Antonescu a susţinut în continuare necesitatea numirii unui purtător de cuvânt al USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ