Antonescu și Băsescu, colegi de suferință

| 13 sep, 2013

Oricât se zbate liderul liberal Crin Antonescu pe marginea unor probleme aflate la ordinea zilei, sondajele de opinie nu par să țină cont de pretențiile de popularitate a acestuia.

Dacă până acum se contra pe teme de popularitate cu premierul Victor Ponta, ale cărui procente au continuat paradoxal să crească, devansându-le pe cele ale liderului liberal care s-au încăpățânat să scadă, acum a ajuns coleg de pluton cu adversarul său principal, Traian Băsescu. Diferența este una singură: Băsescu a crescut ușor, Antonescu scade constant. În afara acestei diferențe, putem observa spre surprinderea noastră o seamă de asemănări evidente între cei doi politicieni care au ajuns să se intersecteze în aria de antipatie populară a graficelor.

După ce au ajuns la același procent de 17%, cei doi par să fi căpătat același stil de gândire. De fapt, Antonescu pare să fi involuat la o stare de nervozitate permanentă, în care disociază furibund sondajele referitoare la popularitate, care îl menționează clar, pe locul 4, la egalitate cu Băsescu și la numai un procent peste fostul premier MRU. Ca și Băsescu, Antonescu pare să fi eschivat, jonglând în speranța unor beneficii conjuncturale în cazul Roșiei Montane, dar mai ales, liderul liberal a adoptat stilul de atac neașteptat și fără scrupule la adresa aliaților săi.

Ce nu pare să înțeleagă Crin Antonescu estecă  ironiile și glumițele malițios-veninoase la adresa presei nu pot compensa evoluția neașteptată, în care cel mai expus corodării prin actul de guvernare, adică Victor Ponta, conduce în topul încrederii românilor, în timp ce domnia sa a ajuns la cote alarmante, acolo unde se mai află doar cei pe care populația nu-i uită și nu-i iartă pentru lunga perioadă de jugăneală portocalie a țării. Până la urmă și aici Antonescu ajunge să facă tot precum președintele, adică se ia în gură cu presa...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 sep, 2013
cantautor
nu ma intereseaza daca Antonescu va iesi sau nu Presedinte...
nu ma intereseaza ce zice presa despre acest lucru..
azi,ma intereseaza ce face guvernul pentru populatia acestei tari...
cum guverneaza,cum ajuta sinistratii...?
14 sep, 2013
Vai de noi
stii ceva?
'te drecu de lingau basist

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ