Antonescu: I-o fi dor lui Băsescu de o nouă suspendare, dar nu avem în vedere acest lucru

| 11 noi, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni că USL nu are în vedere posibilitatea unei noi suspendări a preşedintelui Traian Băsescu.

Antonescu a fost întrebat cu privire la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu despre posibilitatea unei suspendări a sa din funcţie pe motiv de înaltă trădare. "I-o fi dor, înţeleg, dar nu avem în vedere acest lucru", a răspuns Antonescu, conform Agerpres.

Preşedintele PNL a avut luni seară o întâlnire cu miniştri liberali la Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu susţine că a existat un plan prin care să fie acuzat de înaltă trădare, la care 'au lucrat' atât premierul Victor Ponta, cât şi senatorul Sorin Roşca Stănescu.

"Aduceţi-vă aminte declaraţia lui Victor Ponta, care a spus: preşedintele a vândut România la Consiliul European. Stupiditatea unei astfel de afirmaţii este uşor de combătut, pentru că nu ştiu cine a cumpărat-o când eu am vândut-o în Consiliul European. Ce şef de stat sau ce prim-ministru sau poate preşedintele Comisiei Europene sau al Consiliului? Afirmaţia a fost foarte gravă, dar ea avea menirea să se adauge falsului generat de Roşca Stănescu şi dezbaterii publice, să ajungem într-o comisie care să vizeze acuzarea preşedintelui de înaltă trădare, ci nu suspendarea. Înalta trădare este mult mai convenabilă pentru situaţia în care se află ei acum. De ce? Pentru că ea implică un vot cu două treimi în Parlament, care ducea automat la suspendarea preşedintelui şi preşedintele stă suspendat până când se pronunţa ÎCCJ ", a declarat Băsescu luni, la B1 TV.

El a adăugat că într-o astfel de situaţie el ar fi fost suspendat tot anul, iar preşedintele Senatului, Crin Antonescu, ajungea la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ