Antonescu încearcă să-și dreagă relațiile cu presa, punând-o în țarc

| 22 mai, 2013

Crin Antonescu are nevoie disperată de mediatizare pozitivă pentru a-și opri căderea în sondaje. Iar ca să poată măcar să spere că va avea parte de așa ceva, trebuie să încerce să aibă relații bune și cu jurnaliștii care nu se află pe ștatele de plată ale lui Voiculescu.

Printre știrile de la Parlament care ne-au parvenit în ultima perioadă se numără și aceea că președintele Senatului, Crin Antonescu, a decis să bage presa în țarc. Mai precis, în faţa biroului său a fost amenajat o zonă delimitată de un cordon de siguranță, în care jurnaliştii au fost invitaţi să îşi desfăşoare activitatea, și un pupitru pe care președintele Camerei Superioare îl va folosi atunci când va da declarații.

Oficial, decizia aparține Secretariatul General al Senatului. Neoficial însă, hotărârea de a pune presa în țarc a fost luată la insistențele personale ale lui Crin Antonescu.

Președintele Senatului vrea în acest fel să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. Pe de o parte, se asigură că ușa biroului său nu va mai fi luată cu asalt de presă, iar pe de altă parte, încearcă să arate că nu favorizează pe nimeni.

Motivul? Crin Antonescu are nevoie disperată de mediatizare pozitivă pentru a-și opri căderea în sondaje. Iar ca să poată măcar să spere că va avea parte de așa ceva, trebuie să încerce să aibă relații bune și cu jurnaliștii care nu se află pe ștatele de plată ale lui Voiculescu. Or, aceștia s-au plâns în repetate rânduri că până acum președintele Senatului îi băga în seamă la declarațiile de presă doar pe cei pe al căror ecuson scria Intact.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ