Antonescu: Macovei are foşti consilieri în poziţii de decizie în parchete şi instanţe

| 08 oct, 2013

Liberalul Crin Antonescu a spus, astăzi, că europarlamentarul PDL Monica Macovei a fost cea care s-a pronunţat în cazul Liviu Dragnea şi care le-a spus procurorilor ce să facă.

"Eu nu am spus niciodată pe niciun fel de proces, pe niciun fel de cercetare ce trebuie să se întâmple. Am spus eu, de pildă, că în cazul Silaghi trebuie să nu înceapă urmărirea sau că e vreun fals? Nu, nu am spus aşa ceva vreodată. Pentru mine cazul Dragnea e relevant, doamna Macovei a spus că, dacă Liviu Dragnea nu va fi trimis în judecată, înseamnă că nu mai avem justiţie în România. Liviu Dragnea trebuie trimis în judecată. Ăsta e doar un exemplu. A făcut nu ştiu câte. Nu e nimic ilegal în asta, dar eu vorbesc ca un om care nu cunosc, nu am promovat, n-am schimbat niciun procuror în viaţa mea", a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Liderul liberalilor a adăugat că Monica Macovei şi-a pus foşti consilieri în poziţii cheie în parchete şi instanţe.

"Dacă faceţi o listă să vedeţi câţi foşti consilieri de-ai doamnei Macovei sunt în poziţie de decizie în parchete sau chiar în instanţe, o să trageţi poate nişte concluzii că am dreptate, în sensul că îi cunoaşte personal, atâta tot. Doamna Macovei toarnă la Bruxelles şi în alte părţi oameni politici, partide, instituţii din această ţară, Guvernul, asta spune, că influenţăm procurorii şi dumneavoastră nu ştiţi vreun procuror care să fi luat o decizie în folosul sau sub influenţa cuiva din USL", a precizat preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ