Antonescu: N-am fost invitat la Cotroceni. Îmi imaginez că e reacţie la plecarea de la ultima ceremonie

| 16 oct, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat pentru "Gândul" că nu a fost invitat de Administraţia Prezidenţială să participe la ceremonia oficială de la Palatul Cotroceni, unde liberalul Andrei Gerea a depus jurământul în calitate de ministru al Economiei.

"Am aşteptat anunţul, cum se procedează uzual, între Cancelaria prezidenţială şi cabinetul de Senat. Nu a venit niciun anunţ, nicio invitaţie, cum se face de obicei. După aceea şefa mea de cabinet a verificat, a constatat că pe lista invitaţilor la ceremonie nu mă aflam şi nu ştiu dacă se afla cineva din partea Senatului şi, ca atare, nefiind invitat nu m-am prezentat", a explicat pentru "Gândul" liberalul.

Liderul PNL a adăugat că îşi explică această decizie a lui Traian Băsescu, de a nu-l invita la ceremonie, prin faptul că la ultima depunere de jurământ de la Palatul Cotroceni a părăsit sala în momentul în care preşedintele a început să vorbească.

"Mi-e uşor să îmi imaginez că este o reacţie la plecarea mea din cursul precedentei ceremonii de depunere a jurământului la doamna Ramona Mănescu, când am părăsit sala la discursul domnului Băsescu, dar alte comentarii nu am. Chiar dacă îmi explic în felul acesta decizia preşedintelui, nu înseamnă că o şi aprob. Credeţi că totuşi ar fi trebuit să invite un vicepreşedinte al Senatului", a precizat pentru "Gândul" Crin Antonescu.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Ponta, mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ