Antonescu nu crede că va răspunde la scrisoarea preşedintelui Băsescu

| 16 mai, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că nu crede că îi va răspunde şefului statului, Traian Băsescu, la scrisoarea referitoare la parteneriatul între Preşedinţie, Parlament şi Guvern în vederea atingerii a trei obiective.

Preşedintele Senatului crede că nu îi va răspunde preşedintelui la scrisoarea adresată. "Aşa ar trebui, că uite rămân mai prejos. Dar ce să faci, în viaţă mai şi pierzi. Cred că s-au scris destule epistole între toţi aceşti domni. Este suficient, adică statul român are în trei puncte suficientă stabilitate, mă gândesc doar să profit de ea", a subliniat Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis o scrisoare, la sfârşitul lunii martie, preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, precum şi premierului Victor Ponta în care îşi reitera propunerea de a avea un parteneriat cu Parlamentul şi Guvernul în privinţa atingerii a trei obiective: stat de drept modernizat şi consolidat, adoptarea monedei euro şi aderarea la spaţiul Schengen.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Camerei Deputaţilor i-a transmis şefului statului o scrisoare în care îl asigura că grupurile parlamentare şi conducerea acestui for legislativ sunt deschise parteneriatului propus de Traian Băsescu în vederea atingerii celor trei obiective.

Miercuri seara, preşedintele Traian Băsescu a declarat că a apreciat primirea unui "răspuns politicos" de la Camera Deputaţilor la scrisoarea pe care a trimis-o Legislativului.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ