Antonescu nu este interesat de relaţia dintre Ponta şi Băsescu

| 22 aug, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut miercuri seară, la Realitatea TV, întrebat fiind de relaţia încordată dintre preşedinte şi premier, că el nu este interesat de relaţia lui Victor Ponta cu Traian Băsescu. Liderul PNL nu a dorit să comenteze declaraţia lui Băsescu conform căreia Ponta nu îi răspunde la telefon.

"Nu mă interesează. Relaţiile dintre cei doi nu sunt problema mea. Problema mea e relaţia corectă, prietenească, cu Victor Ponta. Eu cu Victor Ponta m-am angajat în faţa alegătorilor români care mi-au dat votul, şi nu cu Traian Băsescu. Deci, care e viitorul relaţiilor domnului Traian Băsescu nu e problema mea", a spus Antonescu.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Victor Ponta nu îi răspunde la telefon. În replică, Ponta a declarat că el nu vorbeşte cu "oameni neserioşi" la telefon, spunând că Băsescu se plânge că "primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi", aluzie la bâlbele Elenei Băsescu care spunea că "unii oameni nu vor să vorbesc cu tine".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ