Antonescu: Nu regret decât că un mare proiect politic major a eşuat

| 29 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că singurul regret pe care îl are în legătură cu USL este faptul că un mare proiect politic a eşuat.

Întrebat la o emisiune B1 TV despre faptul că premierul Victor Ponta a admis joi că USL nu mai trăieşte, Antonescu a afirmat: 'Raţiunea a învins. După atitudinea domnului Ponta din ziua de azi mă tem că nu harul dumnezeisc s-a pogorât asupra sa, ci doar raţiunea omenească. La ora aceasta nu am un regret mai mare sau mai mic decât regretul că un proiect politic major a eşuat, nu am niciun regret în legătură cu faptul că am constatat decesul atunci când el a survenit şi nu am umblat cu păcălelile cu care domnul Ponta câteva luni de zile, pe 26 februarie practic s-a pus capăt USL, până astăzi a umblat'. 

Antonescu a afirmat că l-a crezut pe Victor Ponta atunci când acesta a declarat că l-a votat la alegerile prezidenţiale din 2009, spunând că a avut o părere bună despre acesta atunci când s-au cunoscut.

'Poate că totuşi se întâmplă şi lucruri bune cu domnul Ponta, poate că a început să spună şi adevărul, pentru că eu îl cred când spune că m-a votat în 2009. Ne cunoaştem de ceva ani, domnul Ponta nu era un om pe care să nu-l remarci, domnul Ponta diferea, sărea în ochi dintre ceilalţi, am avut o relaţie amicală e mult spus, dar pentru un liberal şi un pesedist la vremea aceea, adică din 2004-2008 ciclul parlamentar, era un om inteligent, care avea capacitatea de a glumi şi de a fi ironic şi autoironic, lucru destul de rar în familia sa politică românească cel puţin. Domnul Ponta era un tip remarcabil în privinţa asta. Dispare, înghiţit sau dizolvat de acidul puterii, oamenii se schimbă, sau poate că atât am văzut eu atunci, nu aş vrea să insist pe anatomia domnului Ponta', a mai adăugat Crin Antonescu.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ