Antonescu: NU sunt omul lui Băsescu

| 30 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară, într-o emisiune televizată, că nu este 'omul lui Băsescu', aşa cum se vehiculează în anumite medii, şi că se induce ideea că, dacă el ar deveni preşedinte, l-ar numi prim-ministru pe actualul şef al statului.

Antonescu susţine că în campania electorală de la europarlamentare a fost victima unei propagande violente şi mincinoase care a vizat asocierea sa cu preşedintele Traian Băsescu sau cu Elena Udrea.

'Au fost televiziuni care în fiecare seară au mai inventat câte o întâlnire, o conspiraţie, un plan comun al meu cu Băsescu. Eu n-am vorbit în campanie cu Traian Băsescu, iar pe Elena Udrea am întâlnit-o o dată la un studio de televiziune şi ne-am salutat de două ori din vedere la Parlament. Toată campania asta a avut un efect negativ, dar nu am un studiu exact în acest sens. Ideea că Traian Băsescu va conduce în continuare dreapta şi că viitorul candidat va fi 'omul lui Băsescu' este una foarte păguboasă. Eu nu cred că pot fi perceput ca omul lui Băsescu, marionetă, dar se induce ideea că ne-am înţeles. Se induce ideea că, dacă aş fi preşedinte, l-aş pune prim-ministru', a afirmat Antonescu la B1 TV.

Liberalul mai susţine că Traian Băsescu ar putea să dea o mână de ajutor unui candidat al dreptei şi să revină în poziţia prezidenţială, pentru a contura elementele esenţiale ale profilului de candidat despre care actualul preşedinte crede că ar fi bine să-i succeadă.

Antonescu a precizat că nu ştie la acest moment dacă asocierea directă a blocului de dreapta cu Traian Băsescu ar produce avantaje sau dezavantaje candidatului la preşedinţie. El a admis că va trebui să facă, totuşi, 'un efort de recuperare a electoratului anti PNL, anti Antonescu, dar ultra pro Băsescu'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ