Tomac: Este exclus să continuăm fără Elena Udrea, un lider important al PMP

| 30 mai, 2014

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, că este exclus ca proiectul PMP să continue fără Elena Udrea, subliniind că aceasta este un lider important al partidului.

'Nu, este exclus. Doamna Udrea este un lider important al partidului şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bine-veniţi în PMP', a afirmat Tomac, într-o conferinţă de presă.

Tomac a mai spus că Udrea a fost prezentă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP şi a infirmat că aceasta ar fi fost criticată.

'A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare. Obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de delicată, un partid care a plecat la drum fără structuri în toate judeţele, cu confruntări politice, şi noi ne-am asumat această strategie pe care am avut-o în campania electorală. Uitându-ne la ceea ce s-a întâmplat la PNL şi PDL, inclusiv la celelalte partide care se revendică a fi de centru-dreapta, considerăm că este un rezultat bun. Şi, am plecat de la această analiză, ne-am validat ca şi partid politic, pentru că am primit suportul cetăţenilor pentru a ne trimite doi colegi în Parlamentul European', a spus preşedintele PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ