Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, faţă în faţă cu judecătorii

| 29 mai, 2014

Adrian Zglobiu a ajuns joi la Judecătoria Constanţa, unde judecătorii vor decide dacă îl vor interna la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză. Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali l-a luat sub aripă şi pe Adrian Zglobiu, şi îl va reprezenta pe agresorul preşedintelui. Avocata a declarat că nu este de acord cu internarea bărbatului.

Adrian Zglobiu, bărbatul anchetat pentru ultragierea preşedintelui Traian Băsescu a fost transportat, miercuri, de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde i-au fost tratate rănile superficiale suferite în urma tentativei sale de sinucidere, la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare, potrivit RomâniaTv.net.

Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă când poliţiştii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie cu scopul de a fi evaluat medical, conform dispoziţiei procurorilor.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat că la vederea poliţiştilor, Adrian Zglobiu a fugit în spatele casei şi şi-a produs tăieturi superficiale în zona gâtului şi pe abdomen.

Adrian Zglobiu susţine că a fost obligat să semneze cu forţa că va merge o săptămână la Spitalul de Psihiatrie. Odată ajuns în faţa medicilor, agresorul preşedintelui s-a răzgândit şi a spus că nu mai vrea experiză. Procurorii au cerut în instanţă internarea lui Adrian Zglobiu, iar joi judecătorii vor lua o decizie în acest sens.

Preşedintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma incidentului petrecut sâmbătă în port, când şeful statului a fost scuipat de un bărbat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ