Cătălin Ivan: Unirea dreptei împotriva PSD este proiectul lui Traian Băsescu

| 28 mai, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că fuziunea dintre PNL şi PDL, respectiv unirea dreptei împotriva PSD, este proiectul preşedintelui Traian Băsescu.

"Unirea dreptei anti-PSD este proiectul lui Traian Băsescu despre care vorbeşte de cel puţin doi ani de zile, de la înfiinţarea USL. Este o confirmare o dată în plus că mai vechii oameni ai lui Băsescu, cei din PDL, cu mai noii oameni ai lui Băsescu, cei din PNL, îi fac acestuia jocurile. O alianţă anti-PSD înseamnă o renunţare a PNL la lupta cu Traian Băsescu. De acum încolo nu îi vom mai auzi pe liderii liberali spunând de tot răul pe care guvernarea PDL şi Traian Băsescu l-au făcut românilor, îi vom auzi probabil spunând cât de răi suntem noi, cei din PSD", a declarat miercuri Ivan, citat de Agerpres.

El a adăugat că PSD le va spune românilor că promisiunile făcute în 2012 rămân valabile până la ultima virgulă.

"Noi le spunem românilor că ne ţinem de cuvânt, o parte am făcut, restul urmează să facem în perioada următoare şi că nu renunţăm nici la lupta cu Traian Băsescu, dar nici la toate celelalte promisiuni pe care le-am făcut, cu sau fără liberali", a încheiat purtătorul de cuvânt al PSD.

PNL şi PDL au luat hotărârea de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, a anunţat miercuri preşedintele demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, la finalul întâlnirii cu conducerea democrat-liberală.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ