Scandal în PMP. Adrian Papahagi dă de pământ cu Elena Udrea

| 29 mai, 2014

După un scor nesatisfător la alegerile pentru Parlamentul European, în partidul de casă al lui Băsescu încep să mustească nemulțumirile și, într-un exces de zel, personaje care chiar dacă au stat pe tușă pe perioada campaniei ridică probleme legitime cu privire la viitorul partidului și la capacitatea Elenei Udrea de a conduce PMP.

 

 

După ce Lăzăroiu, membru al Fundației Mișcarea Populară, a prezis un viitor sumbru pentru partidul lui Băsescu în condițiile în care nu se face o analiză clară a motivelor pentru care PMP a luat un scor mai mic decât independentul Mircea Diaconu, Adrian Papahagi dă de pământ cu protejata președintelui. "Elena Udrea nu poate să ducă acest partid niciunde, poate să îl plafoneze la un scor foarte mic. Deci sunt convins că Udrea nu are capacitatea să conducă niciun partid , așa cum nu cred că poate conduce un guvern, cu atât mai puțin ţara. Acestea fiind spuse, nu are rost să o demonizăm", declara, ieri, vicepreședintele PMP.

Adrian Papahagi este un personaj periculos prin inconsecvență și spontaneitate. Cu toate că este o sluga devotată a lui Băsescu, acesta oscilează între a se implica trup și suflet în activitatea din cadrul PMP și a da bir cu fugiții – cum a fost cazul și în februarie, atunci când Papahagi anunța că "din raţiuni personale, care nu mă implică decât pe mine, am decis să mă retrag din viaţa politică. Voi continua să lupt, ca intelectual, pentru valorile în care cred şi pentru asanarea spaţiului public românesc. Voi acorda mereu sprijin şi încredere Partidului Mişcarea Populară, al cărui fondator sunt, şi preşedintelui Traian Băsescu". Acum, în schimb, revine în forță și își pregătește terenul pentru șefia PMP.

Pe fondul dezămăgirii de la europarlamentare, Papahagi încearcă să se poziționeze ca potențial lider al PMP prin atacuri la adresa Elenei Udrea. Fără să fie vorba că nu suntem de acord cu acuzele pe care i le aduce blondei în blugi - despre faptul că "Udrea şi-a lipit imaginea mai mult decât trebuia de imaginea acestui partid , părând că tot demersul nostru s-a transformat într-un proiect personal" s-au tot scris articole pe obiectiv.info – Papahagi merge pe nisipuri mișcătoare. Modul său de a pune problema s-ar putea să-l deranjeze pe președintele care a fost întotdeauna scut pentru Elena Udrea și a sărit la gâtul oricui a îndraznit să facă afirmații nepotrivite la adresa ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mai, 2014
mannixg
Proverb
La tara este o zicala: "Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina"! (Cocos= Un animal care vede cu un singur ochi, ii place sa domine prin ograda, animal bun doar...in oala de supa.Gospodina= femeie de casa, cinstita, harnica...) Fiecare interpreteaza proverbul cum poate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ