Crin Antonescu, un pericol iminent pentru 7,4 milioane de români

| 28 mai, 2014

USL, prin co-președinții săi, și-a luat angajamentul să slujească interesele precise a 7,4 milioane de români. Piatra de boltă a speranței pe care și-au pus-o românii în această alianță era chiar debarcarea lui Băsescu.

Privim, ne crucim și parcă nu ne vine să credem. Unde a început trădarea lui Antonescu am cam intui, dar sub nicio formă nu putem ghici unde se va opri din reevaluarea ”dușmanului de moarte” Băsescu, cel care ne anunța cu emfază retorică că el își consideră aliații, prieteni pe care nu-i trădează niciodată. Crin Antonescu reușește performanța unui veritabil om-orchestră, care bate toba unificării dreptei cu Vasile Blaga, sugerând că alege răul cel mic, în timp ce din muzicuța lipită de buze îi chițăie laude din ce în ce mai insistente lui Traian Băsescu, transformat din cel mai temut adversar al românilor, o alternativă chiar ok la ”diabolicul” Ponta. Ne revin în minte primele critici dure, care descriau manevrele prin care Antonescu s-a impus în partid, acuzele de isterie nevrotică și profundă lipsă de principialitate, pe care cei mai mulți nu au vrut în ruptul capului să le considere îndreptățite. În antiteză cu decăderea celui care pare să depășească un nou prag psihologic în fiecare zi, nu putem să ne aducem aminte decât sprijinul susținut pe care i l-a acordat Victor Ponta, spre final chiar împotriva semnalelor primite din propriul partid, exact ca în bancul ce spune că ”nicio faptă bună nu scapă nepedepsită”. Ponta nu l-a lăsat pe Antonescu să moară, din punct de vedere politic, și acum liderul ”demisionar” al PNL nu-l lasă să trăiască...

Dar problemele celor doi nu sunt numai ale lor. USL, prin co-președinții săi, și-a luat angajamentul să slujească interesele precise a 7,4 milioane de români. Piatra de boltă a speranței pe care și-au pus-o românii în această alianță era chiar debarcarea lui Băsescu. Nu vorbim aici de un simplu vot de blam acordat de electorat, ci chiar de dorința expresă ca Traian Băsescu și camarila să fie excluși din eșichierul politic, cam în același fel în care au pierdut locurile în parlament și țărăniștii, la vremea lor. Că problema românilor cu Băsescu nu era doar o luptă politică rituală au dovedit-o cel mai bine detașamentele de procurori trimise în teritoriu să-i pedepsească pe cetățenii care au îndrăznit să-i arate ușa președintelui. Probabil că ultima etapă a decăderii morale și politice a lui Crin Antonescu va fi să se dovedească un pericol pentru toți acești români. Că doar mâine nu-i poimâine și ajunge profesorașul liberal Antonescu la concluzia ” de reevaluare că toți acei oameni merită arestați, pentru că și-au permis să îl dea jos pe Traian Băsescu, cât să-și facă domnia sa cărți de vizită ad interim.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mai, 2014
cristi
"Piatra de bolta"
"Piatra de boltă a speranței pe care și-au pus-o românii în această alianță era chiar debarcarea lui Băsescu ". Asta, in afara de incredibila alianta dintre doua partide cu orientari opuse, a fost cea mai idioata treaba. Basescu oricum nu va mai fi presedinte din iarna; care va fi "piatra de bolta" a PSD-ului atunci bai ziarista lui Peste ?
28 mai, 2014
George
De ce nu e Ponta pericol iminent?
Tot ziarul Steagul Rosu ati ramas , comunistilor! Mai pericol decat Ponta, pentru Romania nu exista alt individ. Il intrece in rautate si pe Basescu, acest aparator al baronilor rosii. Baronii si Ponta cu clica lui s-au imbogatit prin saracirea prostilor de romani, care inghit si tac!
28 mai, 2014
LOL
Doamna Pora, nu va enervati ca vi se incurca ridurile...
28 mai, 2014
Valter COJMAN
PNL basist
http://www.stiripesurse.ro/blaga-o-sa-fuzionam-ca-sa-facem-un-partid-mare/
29 mai, 2014
adrian
viitorul P.N.L.
Vedeti profetiile babei VANGA pentru p.n.l.!!!!!!!!!! S-ar putea sa cada mai rau decat p.n.t.c.d!!!!!!!!!!! Daca Mircea Diaconu ar candida la presedintie , ar castiga din primul tur!!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ