PNL şi PDL s-au înţeles: Vor avea candidat unic la Preşedinţie

| 28 mai, 2014

Conducerile PDL si PNL s-au reunit, miercuri, în şedinte decisive pentru formarea unui pol de dreapta puternic, capabil să facă opoziţie PSD. După şedintele separate de partid, la ora 17:00 a început prima runda de negocieri directe şi oficiale între PDL şi PNL.

'În urma acestor prime discuţii pe care delegaţiile partidelor noastre le-au purtat, în esenţă, am luat hotărârea de a colabora, de a construi împreună un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România. Un proiect care să implice un mare partid de dreapta într-un viitor cât mai apropiat', a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului. 

El a precizat că acest proiect este destinat unei viitoare guvernări comune.

'O construcţie pentru alegerile prezidenţiale, pentru administraţia locală şi pentru alegerile parlamentare, pentru o viitoare guvernare împreună. Există principii şi valori fundamentale care ne unesc. Există elemente programatice, există complementaritate şi există o voinţă politică pe care am exprimat-o şi am confirmat-o, am verificat-o astăzi împreună', a explicat Antonescu

'Am stabilit să avem un candidat unic la Preşedinţie, pe care îl vom stabili pe baza unor cercetări. Am stabilit ca, de mâine, grupurile parlamentare ale noastre vor lucra împreună şi tot de mâine vor începe colaborările în teritoriu pentru a se constitui majorităţi ale celor două partide', a afirmat Blaga la finalul întâlnirii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ