Crin Antonescu: Susţin candidatura lui Klaus Iohannis la șefia PNL

| 28 mai, 2014

Crin Antonescu a anunţat miercuri că îl susţine pe Klaus Iohannis pentru preşedinţia partidului.

Crin Antonescu, preşedintele demisionar al PNL, a anunţat miercuri că îl susţine pe Klaus Iohannis pentru preşedinţia partidului.

'De bună seamă că susţin candidatura lui Klaus Iohannis, de altfel noi suntem în acest Congres extraordinar în urma demisiei lui Klaus Iohannis, pentru că, aşa cum am anunţat dinainte de alegeri, în situaţia în care demisionam, Klaus Iohannis, ca prim-vicepreşedinte în exerciţiu al partidului, prelua oricum prerogativele de preşedinte. Nu vreau să se înţeleagă de aici că aş defavoriza candidatura domnului Ghişe cu ceva sau a altcuiva, sunt încă preşedintele partidului, am obligaţii comune faţă de toţi membrii acestui partid. Salut în egală măsură şi candidatura domnului Iohannis, şi a domnului Ghişe şi salut orice altă candidatură s-ar mai depune statutar. PNL a fost mereu un partid al competiţiei şi sunt egal bucuros în faţa candidaturilor', a spus Antonescu, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL.

Crin Antonescu a precizat că Iohannis a cerut derogare statutară de la vechime pentru a putea candida la o funcţie în conducerea PNL, iar Ioan Ghişe şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului. El a afirmat că Ludovic Orban a renunţat la candidatura anunţată în prealabil pentru preşedinţia PNL.

'Nu înseamnă că aceste candidaturi anunţate sunt singurele care vor fi în Congres, s-ar putea să mai existe şi altele, termenele de depunere a candidaturilor este până în preajma Congresului. Nu ştiu dacă vor fi şi alte candidaturi sau nu', a arătat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ