Adrian Zglobiu încearcă să obţină ieşirea din spitalul de psihiatrie

| 02 iun, 2014

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu şi care a fost internat cu forţa la cererea procurorilor la spitalul de psihiatrie, află luni dacă va fi pus în libertate.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis vineri cererea procurorilor şi au dispus ca Adrian Zglobiu să fie internat la spitalul de psihiatrie pentru şapte zile.

Magistraţii trebuie să decidă luni dacă investigaţiile psihiatrice necesare în dosarul penal pot fi efectuate şi în ambulatoriu sau este necesară prezenţa permanenta a lui Adrian Zglobiu în spitalul Palazu Mare, potrivit RomâniaTv.net.

Avocata bărbatului care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu a precizat că prima expertiză psihiatrică, efectuată la scurt timp după incidentul din Portul Constanța, nu a fost depusă la dosar, iar potrivit celei de-a doua, nu se impune spitalizarea.

Adrian Zglobiu a fost iniţial de acord cu internarea la Palazu Mare, dar apoi s-a răzgândit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ