Antonescu către Dragnea: "Ce faci, băi băiatule, cum te-am lăsat şi cum te găsesc?"

| 29 mai, 2014

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a avut joi un schimb de replici cu vicepremierul Liviu Dragnea, înainte de ceremonia pentru înmânarea certificatelor doveditoare europarlamentarilor, cei doi glumind pe seama faptului că liderul PNL este candidatul în vigoare al PSD la prezidenţiale.

Liderul PNL a ajuns la BEC înainte de deschiderea ceremoniei, salutând mai mulţi social-democraţi strânşi în faţa intrării Sălii Palatului.

Între cei care s-au arătat reticenţi în a dat mâna cu Antonescu a fost europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta.

Antonescu a dat mâna cu Gabriel Oprea şi i-a transmis acestuia: "Servesc patria!", corectându-se apoi: "Nu, păstrez ordinea". Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru l-a completat pe liderul PNL: "Constituţională".

În momentul în care Antonescu a dat mâna cu vicepremierul Liviu Dragnea, i-a spus acestuia: "Ce faci, băi băiatule, cum te-am lăsat şi cum te găsesc?". La rândul său, Dragnea l-a întrebat pe liderul PNL cum este, Antonescu făcându-i un semn că este bine. "Nu ştiu ce o să fac, spun ce fac acuma...până la urmă nu prea se ştie", a replicat liderul PNL.

Vicepremierul s-a interesat de soarta lui Klaus Iohannis, dacă va candida la şefia partidului sau la Preşedinţie. "Nu ştiu, depinde...te rog frumos, un pic mai respectuos! Sunt candidatul în vigoare al PSD-ului", a spus liberalul.

La rândul său, Dragnea i-a replicat că ştie că a afirmat că nu  mai există USL. "Păi nu mai există, n-am spus al USL, ci al PSD-ului. E corect?", a răspuns Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ